2012. október 21., vasárnap

GNLD Pro Vitality - Jelenlegi ára: 1 Ft

Készleten talált, lejárt (2012/08), hűvös helyen tároltam, szerintem semmi gond nincs vele, ezért is nem dobtam ki, hátha valakinek szüksége van rá.
Pro Vitality: táplálja, védje sejtjeit és hozza egyensúlyba szervezetét!
Egy új, praktikus és csinos kiszerelésben minden benne van, amit a Természet és a Tudomány nyújthat: 30 tasak, melyben Tre-en-en gabonakoncentrátum van azért, hogy sejtjei ne éhezzenek, a karotinok széles skáláját tartalmazó Carotenoid Complex kapszulák azért, hogy sejtjei védettek legyenek és tiszta Omega-3 Plus zsírsav azért, hogy szervezete kiegyensúlyozottan és optimálisan működjék.
Minden csomag 1 Tre-en-en 1 Carotenoid Complex és 1 Omega 3 Plus kapszulát tartlmaz
A felmérések kimutatták, hogy az egészségügyi problémák összefüggésben állnak a helytelen táplálkozással és a növekvő súlyfelesleggel. Étrendünk megváltoztatása jelentősen segíthet egészségünk megőrzésében és vitalitásunk visszaszerzésében. A valóság az, hogy többségünk étrendje egy feje tetejére állított táplálék piramissal ábrázolható, előre feldolgozott ételt, édességet, rossz zsírt túl sokat, teljes kiőrlésü gabonát, gyümölcsöt, zőldséget, halat és vele egészséges zsírokat túl keveset fogyasztunk.
A vezető egészségügyi hatóságok, úgy mint az Egészségügyi Világszervezet, az Amerikai Betegség Megelöző Központ és az Európai Unió, mind egyetértenek abban, hogy a teljes kiőrlésű gabonából, gyümölcsökből, zöldségekből valamint halakból származó tápanyagok kulcsszerepet játszanak egészségünk és vitalitásunk helyreállításában. Mindamellett a rohanó életmód, az előre feldolgozott ételek túlsúlya és az ételfogyasztásra szánt rövid idő mind közrejátszanak a táplálkozási hiányosságokban.
A Pro Vitality segít pótolni a helytelen táplálkozásból fakadó hiányosságokat. Klinikailag bizonyított, hogy a Tre-en-en, a Carotenoid Complex és az Omega 3 Plus halolaj kapszula teljes értékű tápanyagaival segít helyére billenteni életmód piramisunkat sejtjeink és az immunrendszerünk erősítésével. A kényelmes “ Fogd és vidd” csomagolású Pro Vitality hatékony tápanyagai tökéletes alapot adnak az egészség és a vitalitás eléréséhez.
Kiszerelés: 30 tasak


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-10-22 13:28
. GNLD Pro Vitality - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése